Algemene Richtlijnen & Tips

Het Verteidigungsbereich Den Helder & Freie Küste tot Stp.Gr. Callantsoog
Gesloten
Gebruikersavatar
PdK
Berichten: 1718
Lid geworden op: 05 feb 2008, 16:31
Locatie: HvH

Algemene Richtlijnen & Tips

Bericht door PdK » 11 mar 2012, 21:56

Beste forumleden,

De onderstaande richtlijnen zijn voor het grootste deel al bekend sinds de oprichting van het forum. Per 11-11-2015 is er echter een bijgekomen.
We willen iedereen graag vragen hier zo goed mogelijk rekening mee te houden. Ook zullen we onder de richtlijnen enkele tips geven die het gebruik van het forum kunnen vergemakkelijken.

Algemene Richtlijnen van het Fortificatie Forum
1. Wij verwachten dat leden elkaar op een behulpzame en respectvolle wijze behandelen. Er is veel kennis aanwezig onder de leden, wees niet bang die kennis te raadplegen, daarom is het forum opgestart.
2. Weerspiegel in de titel van een onderwerp altijd zo kort en krachtig mogelijk de inhoud ervan. Begin ook altijd met een Hoofdletter.
3. Let op spelling of leestekens! Voor leestekens komt géén spatie, zinnen beginnen met een hoofdletter etc. Kijk je bericht nog even na op leesbaarheid nadat je het hebt getikt. Zorg dat je teksten net en overzichtelijk op het forum verschijnen.
4. Berichten zijn maximaal drie dagen te wijzigen of te verwijderen. Hierna kan een moderator, met een goede reden over het hoe en waarom, worden aangesproken om dit voor je te doen.
5. Richt je in een reactie altijd tot het onderwerp. Zo blijven onderwerpen schoon en informatief. Gaat je reactie ergens anders over, zoek op het forum of er al eerder een topic geplaatst is. Is dit niet het geval plaats dan zelf een nieuw topic. In het Café de Ständiger Ausbau onder Forum Forums kun je verder alles kwijt!
7. De Moderators hebben de bevoegdheid eventuele beledigende of kwetsende berichten te verwijderen.
8. Bij het plaatsen van foto's/kaarten/documenten is het zeer wenselijk de bron en/of de collectie te vermelden waaruit deze afkomstig is.
9. Alleen geregistreerde gebruikers kunnen bijlagen bekijken en pas vanaf het plaatsen van 2 berichten!
10. Leden die al meer dan een jaar niet zijn ingelogd worden verwijderd. De berichten blijven uiteraard staan.
11. Externe hostingsites als Imageshack en Photobucket zijn niet toegestaan aangezien ze niet duurzaam zijn. Upload de foto's direct naar het forum zodat deze nooit kunnen verdwijnen.

Gebruikersavatar
AvB
Berichten: 3560
Lid geworden op: 13 feb 2008, 18:48
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Re: Algemene Richtlijnen & Tips

Bericht door AvB » 11 nov 2015, 21:41

Er is een regel bijgekomen.

9. Alleen geregistreerde gebruikers kunnen bijlagen bekijken en pas vanaf het plaatsen van 2 berichten!

Bij misbruik van deze regel (bv twee nutteloze berichtjes, wordt de gebuiker weer teruggezet en ziet die geen bijlagen meer).
Nicht ärgern - Nur wundern!

Gesloten

Terug naar “V.B. Den Helder”